Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof.Dr. Vedat Bilgin’i Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt’teki saha çalışmalarında kendisine iletilen talepleri ilgili Bakanlıklara iletmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, ilçe ve Belde belediye başkanlarıyla birlikte bakan ziyaretlerinde bulanarak ilimiz, ilçe ve belde belediyelerinin ilgili taleplerini dile getirmişti.

Son olarak AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr.Vedat Bilgin'i ziyaret ederek ilimizle ilgili talepleri iletti.

Osman Ören, Sayın Bakanımıza, ilimizle ilgili gündemde yer alan konularla ilgili görüş ve önerilerimiz ile belirtilen konulardaki taleplerimiz aktarıldığını söyledi.

Ören,son derece olumlu geçen bu görüşmelerde gösterdikleri ihtimam, ilgi ve alaka için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız  Vedat Bilgin beye nezaket ve duyarlılığı için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.