Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Baykan Çevre Yolu Haftaya Açılıyor
banner229

Uzun yıllardan beri Baykan ilçesinin çözülemeyen sorunu olan şehir içi trafiğini rahatlatacak çevre yolu çalışması hızlı bir şekilde devam ediyor.
AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; çevre yolunda çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve yolda beton asfalt ile sinyalizasyon çalışmasının devam ettiğini belirtti.
Ören açıklamanın devamında; “ Baykan ilçemizin merkezindeki trafiği rahatlatmak için çalışmalarını yaptığımız çevre yoluna sinyalizasyon, kavşak ve beton asfalt çalışmaları hızla devam ediyor.
İnşallah önümüzdeki hafta çalışmaları tamamlanıp,trafiğe açılacaktır. Baykan Çevre yolunun Baykan halkımıza hayırlı olmasını diliyorum .”




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.