Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Ankara’da Siirt Üniversitemizin Güreş Takımını Ağırladı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören milli sporumuz güreşin gelişmesi için her türlü desteğin verileceğini belirtti.

2-6 Mart tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Güreş Şampiyonasında Grekoromen de 104 puanla Türkiye ikincisi olan takımı Ankara da ağırladı.

Takımı kutlayan ve her güreşçi ile tek tek ilgilenen Ören yaptığı açıklamada “2-6 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üniversiteler Üni lig Güreş şampiyonasında Grekoromen güreş takımımız 104 puanla Türkiye ikinci olma başarısını göstermedi hepimizi sevindirdi. Önümüzdeki sene Türkiye’nin en iyi 10 üniversitesi arasında mücadele edecektir. Genç sporcu kardeşlerimizi kutluyor, katılacakları müsabakalarda başarılar diliyoruz.

Milli sporumuz olan güreşin İlimizde gelişmesi için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.