Bu haber kez okundu.

OSB’de KOSGEB Destekleri Anlatıldı
banner229
 KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Siirt Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Siirt Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan firmalara KOBİ Proje Destek Programını ve KOSGEB’in işletmelere sağladığı diğer destekler hakkında bilgilendirme yaptı.
KOSGEB Müdürü Ömer ERKILIÇ, KOSGEB olarak her zaman yatırımcıların yanında olacaklarını, firmaların Kurumsallaşma ve Markalaşma konularında hazırlayacakları projelere KOSGEB’in 150 bin TL’ye kadar hibe desteği vereceğini, firmalarımızın rekabet güçlerini  yükseltebilmeleri, ürünlerini ulusal ve uluslararası pazarlarda tanıtmaları için gerçekleştirecekleri faaliyetlere destek sağlayacaklarını belirterek, KOSGEB desteklerinden Genel Destek Programı içerisindeki Tanıtım, Nitelikli Eleman, Yurt İçi Fuar ve Yurt Dışı İş Gezisi Destekleri ve Araştırma-Geliştirme İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Siirt Organize Sanayi Bölgesinde Üretim yapan Firma yöneticileri bilgilendirmeden dolayı KOSGEB yetkililerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKosgebYatırımOSB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.