Bu haber kez okundu.

Örnek Din Görevlisi Davut Kaylı, Kendi Çabasıyla Sponsor Bulup Köy Camisini Baştan Yeniledi
banner229

Pervari İlçemize bağlı kırsal kesimde bulunan Kilis Köyü Yukarı Mahalle Camii İmam-Hatibi Davut Kaylı,camide bakım ve onarım çalışması yaptı.Cami tadilâtında çalışan İmam,ilk etapta caminin dış cephesinin boyasını yeniledi.Cami tuvaletlerinin fayanslarını döşeten İmam Kaylı,abdest alma kısımlarını da yenilemeyi ihmal etmedi.

Hayırsever ve Köy İmamının dokunuşlarıyla yeni bir görünüşe kavuşan caminin cemaati ise durumdan memnun.Camide birtakım noksanlıklar görmesi üzerine harekete geçtiğini aktaran Kaylı, şunları belirtti:

"Camimizin boyasının değişmesi gerekiyordu,en nihayetinde camiler Allah'ın evi ve imamlar olarak bizlere emanettir diyerek boyasını değiştirmeye karar verdik.Tuvaletlerde tadilat gerekiyordu ve hayırseverlerin de yardımıyla onuda giderdik. Kendi çaba ve imkanlarımızla fayansları değiştirmeye çalıştık.Elimizden geldiğince camimizi güzelleştirmeye gayret ettik."

Pervari İlçe Müftüsü M.Cihat Akan'da Kilis Köyü Yukarı Mahalle Camii İmam-Hatibi Davut Kaylı hocamıza üstün gayretli ve güzel hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek "Rabbim bu gibi güzel hizmetleri hepimize nasip etmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum" dileklerinde bulundu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.