Bu haber kez okundu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çetin Barajı'nı İnceledi
banner229

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi programa katılmak amacıyla geldiği Siirt'te Çetin Barajı'nı inceledi.

Bugün sabah saatlerinde Ankara'dan Siirt'e gelmesi planlanan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu taşıyan uçak, hava şartları nedeniyle Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na indi.

 Helikopterle Şırnak'tan Şirvan ilçesine gelen Bakan Eroğlu, Vali Ali Fuat Atik, AK Parti MKYK Üyesi Ethem Sancak, İş adamı Nihat Özdemir, AK Parti İl Başkanı Fuat özgür Çalapkulu ve kent protokolü tarafından karşılandı.

Bakan Eroğlu,Limak Holding tarafından ilçede yapımı devam eden Çetin Barajı'nda incelemelerde bulunarak, seyir tepesini gezdi.

Bakan Eroğlu, valilik, belediye ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edip, Tillo'da İbrahim Hakkı Hazretleri Müze açılışına katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

sayın valim bu siirt te gozukene göre ikinci bir kayyum daha atılmalı haksızlık haddını açmış ve almış başını gidiyor

Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

sayın valim hane işkurda 9 ay çalişan ikinci sefer 3 ay ara olması gerekiyor oooo terazi nerede ve ya emekli bir insan ikinci işe nasıl alınıyor hane bunun terazisi yinede kayyumu asil siirt haketmiş ve etmessi gerekiyor bu sayın cumhurbaşkanımız tayıp babadan rica ediyoruz Allah yar ve yardımcın olsun tayıp baba