Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç’tan  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl başkanı Av. Ekrem Olgaç , ilçe ve Belde Belediye Başkanları ile birlikte AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı, ziyaret ettiler. 

AK Parti hükümetiyle bölgeye sağlık alanınca çok önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini dile getiren Ören, şunları kaydetti:"Bakan Koca ile görüşmemizde yeni yapılacak 500 yataklı hastanenin genel durumunu, il ve ilçe devlet hastanelerinin acil ihtiyaç duyduğu tıbbi cihaz ve doktor eksikliğinin giderilmesi, Siirt Ağız ve Diş sağlığı Merkezindeki hekim kontenjanının arttırılması, eksik olan uzman hekim kadrolarının tahsis edilmesi talebinde bulunduk. 

Ayrıca il ve ilçelerimize ambulans aracı talebi, Kurtalan-Kayabağlar ve Pervari-Beğendik beldelerinde 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu yapımı talebinde bulunduk. Sorunlara duyarlılığından dolayı Sağılık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür ediyorum."

Ören, Sorunlara duyarlılığından dolayı ve bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya şükranlarımızı sunuyoruz.

Ziyarete Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi,Kayabağlar  Belde Belediye Başkanı Salim Seven ve Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.