Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç’tan Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleri
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç İle birlikte esnaf vatandaşları ziyaret ettiler.

 Ankara’daki mesaisinin ardından Siirt’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl  Başkanı Av. Ekrem Olgaç ile birlikte Şehit Üsteğmen Kamil Baltacı Caddesinde esnaf ve vatandaş  ziyaretlerinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen esnaf ziyareti sırasında Milletvekili Ören, alışveriş yapan vatandaşlarla da görüştü. Her girdiği iş yerinde esnaf ve vatandaşların, özellikle gençlerin ilgisiyle karşılanan Milletvekili Osman Ören, gösterilen ilgiye aynı şekilde cevap vererek esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Her fırsatta halkın içinde ve halkla birlikte olmaya özen gösterdiklerini vurgulayan AK Parti Milletvekili Osman Ören, “Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Her zaman dinamik, her zaman sahada bir teşkilat olan AK Parti Kadroları olarak bizde çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz. Ortak paydamız Siirt, gayretimiz Siirt’imiz için ülkemiz için. Hep daha iyisinin peşindeyiz. Ankara’daki Meclis  çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir arada olmaktan çok keyif alıyoruz.

Gönülden gönüle köprüler kurarak yolumuza devam ediyoruz. Onları dinleyerek, talep ve önerilerini dikkate alıyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın derdi bizim derdimiz. Dünde böyleydi, bugünde böyle, yarında böyle olacak.

Bizim siyasetimizin odak noktası insandır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın söylemi çalışmalarımızın merkezi olmuştur. Milletine aşık bir liderle 20 yıl önce çıktığımız bu yolda misyonumuz aynı şekilde devam ediyor.
Cumhurbaşkanımızın liderliğinde seçim zaferlerinin yanı sıra büyük badireleri de milletimizin destekleriyle atlattık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik. Çalışmalarımızı da bu minvalde yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Olgaç, “Milletine âşık bir liderle 20 yıl önce çıktığımız bu yolda misyonumuzdan taviz vermeyerek, tek gayemiz milletimize hizmet anlayışıyla esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.
Bugün ise Bahçelievler  Mahallemizde Milletvekilimiz Sayın Osman Ören ile birlikte esnaflarımızla bir araya geldik. Esnafımızın taleplerini ve bizlerden beklentilerini sorduk. Taleplere uygun çözümler üreterek esnafımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.  

MEYDAN CAMİDE İNCELEMELERDE BULUNDULAR 

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,AK Patti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç  ile birlikte 15 temmuz Demokrasi meydanında yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundular.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.