Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç’tan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’e Ziyaret
banner229

AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç,Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,  Siirt’te devam eden genel ve yerel yatırımlara ödenek tahsisi amacıyla  Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i İl Başkanımız Av. Ekrem Olgaç İle birlikte ziyaret ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Milletvekili Ören, Başkan Şenel‘e Siirt ile ilgili  bütçe talepleri hakkında bilgiler aktardı.

Ören, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Şenel’e, Siirt kamu Kurumları ve Belediyelerin hizmet ve yatırımların gerçekleşmesi amacıyla ödenek talebini iletti.

Milletvekili Ören, Siirt’te  merkezi yatırımların yanı sıra belediyeler aracılığıyla yürütülen yatırımların ve hizmetlerin takipçisi olduklarını söyledi.

Ören, Siirt’in gelişimi ve kalkınmasına yönelik yoğun çaba ve gayret içerisinde olduklarına dikkat çekerek,  özellikle ilimizin yaşadığı kaynak ve ödenek sorunlarının çözüme kavuşması ve projelerin gerçekleşmesi için yoğun görüşmelerde bulunduklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ise AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç,’a gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.