Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç’tan Aile ve Sosyal Hizmetler İl  Müdürü Ergün'e Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte, göreve yeni başlayan Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette İl Müdürü Ömer Faruk Ergün ile bir süre sohbet eden Milletvekili Ören ve Başkan Olgaç Ergün'e yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün ziyaretleri nedeniyle AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç’a Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay ve Eski Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay’a teşekkür ederek kurumun il genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında kendilerine bilgiler verdi.

Ören ve Olgaç daha sonra SYDV Siirt İl Müdürü Aydın Şakar’ı ziyaret ederek, kurum çalışmaları ile ilgili kendilerinden bilgi alarak, Kendilerine görevlerinde muvaffakiyetler dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.