Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç,Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, Atabağ Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale ve  AK Parti Kurtalan ilçe Başkanı Haşim Karaatay ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek ilimizle ilgili talepleri ilettiler.

Siirt heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyarette Siirt’in genç ve dinamik nüfus yapısı belirtilerek, ilimiz, ilçe ve beldelerin spor tesislerinin iyileştirilmesi ve ek spor tesislerin yapılması gibi birçok konuyu masaya yatırdılar.

Yapılan görüşmelerle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören; sağlıklı nesillerin yetişmesinde ve toplumsal barışın sağlanmasında sporun önemli bir araç olduğunu ve bu ortamın oluşturulması konusunda ne gerekiyorsa yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

Kent merkezi ile ilçeler ve beldelerde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan yatırımlarında toplantıda son durumu hakkında bilgiler verilerek değerlendirildiğini kaydeden Milletvekili Ören; “Yapılan yatırımların iyileştirilmesi yönündeki taleplerimizi sayın bakanımıza ilettik. Ayrıca gençlik ve spor yatırımları alanında ilimizin ihtiyaç duyduğu konuları kendilerine aktardıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bütün siyasi hayatında ve AK Parti hükümetleri döneminde gençlere hep ayrı bir önem verdiğini dile getiren Milletvekili Ören, “Bu doğrultuda imkânlar sağlanmıştır. Yine Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyecek birçok politikalar hayata geçmiş, ilimizde de nice yatırımlar hizmete açılmıştır.

 İl Başkanımız, İl, İlçe ve belde belediye başkanlarımız, il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte gençlerimize yönelik gayretlerimiz ve çabamız bundan sonra da artarak devam edecektir.

Osman Ören, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ilimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.