Bu haber kez okundu.

Ören ve Olğaç, Tarım Bakanı Vahit Kirişçi’yi Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Vahit  Kirişçi ile bir araya gelerek Siirt genelinde sürdürülen çalışmaları masaya yatırdılar.

Sık sık Ankara’ya giden AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve İlçe ve Belde belediye başkanlarından oluşan heyet Ankara’da hem bakanlıklarla hem de AK Parti Genel Merkezi’yle görüşmeler yapıyor.

Siirt’in sorunlarını Ankara’da dile getiren AK Parti heyeti sorunların çözülmesi için çalışmalar yürütüyor. AK Parti Milletvekili Osman Ören, “Şehrimizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte  durmadan , yorulmadan ilimize daha iyi hizmetler getirebilmek için görüşmelere devam  ediyoruz . Bugün Tarım ve Orman Bakanımız Sn.Vahit  Kirişçi beyi ziyaret ettik.

Yaptığımız ziyaret kapsamında ; DSİ GARZAN SULAMA PROJESİ GÖÇER HAYVANCILIKTA YAŞANAN SORUNLAR SİİRT FISTIĞI ARICILIK SEKTÖRÜ YEREL PROJELERİMİZİN DESTEKLENMESİ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARI HİZMET BİNALARI TARIM VE KIRSAL YAŞAM MÜZESİ Gibi konular üzerinde istişarelerde bulunduk.

Göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı SAYIN bakanımıza ilimiz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.