Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç Pervari İlçemize Bağlı Köyleri Ziyaret Ettiler
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte, Pervari ilçemize bağlı köylere ziyaret gerçekleştirdiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada, İl Başkanımız Ekrem Olgaç,Pervari Belediye Başkanımız Tayyar Özcan ve İl Genel Meclis Başkanımız Cangir Bayram ile birlikte köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelmeye sorunları ve taleplerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyoruz.

Bu günde Pervari ilçemizin ; Kilis, Köprüçay, Bozçay, Karasungur, Tosuntarla ve Palamut köylerini ziyaret ettiklerini, Köy sakini hemşehrilerimizle bir araya gelerek, Köylerimizin sıkıntı ve taleplerini dinlediklerini, onların bize ilettiği sorunların çözümü için yetkililerle görüşerek ve elimizden gelen gayreti harcayacaklarını ifade eden Ören, Misafirperverlikleri ve sıcak sohbetleri için hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

Taleplerini bizzat anlatma imkanı bulan vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.