Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç, Organize Sanayi Bölgesinde Denizhan Moda Tekstil Atölyesini Ziyaret Etti 
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç İle teşkilat üyeleriyle  birlikte Siirt Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette olan Denizhan Moda Tekstil Atölyesini ziyaret etti . 

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;çalışan emekçi kardeşlerimizle hasbihal ederek,firma yetkilisinden moda atölyesi hakkında bilgi aldıklarını, çalışan, ülkemiz ve ilimiz için katma değer üreten firmalarımızın her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ören; Üretim yaparak adeta toplumu yaşatan bu tür işletmelerin sayılarının daha fazla olması en büyük temennimiz ifadeleri kullandı.

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç yaptığı açıklamada;İlimizde faaliyete giren Denizhan moda tekstil’e Milletvekilimiz Osman Ören ve teşkilat üyelerimizle  birlikte ziyarette bulunduklarını ve ilk etapta 70 kişi ile istihdam sağlayan tekstil fabrikasının,istihdam sayısını arttırmasını,ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamasını temenni etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.