Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç, Mışar Ovası Muhtarlarıyla Bir Araya Geldiler
banner229

Dün Şirvan ilçesine bağlı köy ziyaretlerinin ardından bugünde Eruh İlçemize bağlı köylere ziyaret gerçekleştiren AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç Mışar Ovası muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinlediler.

Ören ve Olgaç Eruh ziyertlerimi Eruh Kaymakamlığına yaparak Kaymakam Özdemir'le bir araya geldiler.

Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir’den ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alarak Kaymakam Özdemir’e çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Ömer İnan ve Eruh İl Genel Meclis Üyesi Recep Teğin’de eşlik etti.

KÖY ZİYARETLERİNDE BULUNDULAR

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Eruh Kaymakamı Özdemir’i ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte, Eruh İlçemize bağlı köyleri ziyaret ederek,vatandaşların sorunlarını dinlediler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, AK Parti İlçe Başkanı Ömer İnan ve Eruh İl Genel Meclis Üyesi Recep Teğin ile birlikte Cintepe (Büzükra), Demiremek (Dirişkahaci) Erenkaya Köyü (Şixşehveli) Kekliktepe Köyü (Xalidiye)Dikboğaz (Reşine) köylerine ziyaret gerçekleştirdiler. 

Osman Ören yaptığı açıklamada; Köy sakini hemşehrilerimizle bir araya geldik. Köylerimizin sıkıntı ve taleplerini dinledik, çözümleri için girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

MIŞAR OVASI KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİLERAK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir ve İl başkanı Ekrem Olğaç ile birlikte Mışar Ovasında bulunan Kekliktepe Köyü,Bağgöze Köyü,Bağgöze, Çeltiksuyu,Ekinyolu,Kaşık Yayla,Savaş Köy, Salkımbağlar, Karadaylar, Bozkuş, Yokuşlu,Yelkesen,Yerliçoban,Erenkaya ,Dağdöşü,Dikboğaz,Demireme ve Cintepe Köy Muhtarları ile bir araya gelerek hizmetler noktasında istişarelerde bulunarak sorun ve taleplerini dinlediler. 










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.