Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç,  “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” Buluşmasında
banner229

AK Parti  İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Kooperatif mahallesinde gençlerin katılımıyla ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ etkinliği düzenlendi. Siirt’in birçok mahallesinde gerçekleştirecek olan buluşmanın ilki Kooperatif Mahallesi’nde yapıldı.

Etkinliğe Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe, il Gençlik Kolları Yönetimi, AK Gençlik Kooperatif Mahalle Başkanı ve gençler katıldı.

AK Parti Siirt İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe "Mahalle kültürü, bizim için mihenk taşıdır. Çocuklar mahallede büyür, dostluklarını mahallede kurarlar. Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle; mahallelerde gençlerle buluşmayı istedik. Bu kapsamda merak ettiğiniz birçok soruyu sorabilirsiniz. Hepinizden güzel sorular bekliyorum. Allah'a emanet olun" diye konuştu.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Ak Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç; ‘‘Bu ülkenin yarınları olan genç kardeşlerimize güvenimiz tamdır. Gençlerimiz için bölgemizde ki çalışmalarımız devam ediyor. Bu vesileyle genç kardeşlerimizle bir araya gelmekten, onlarla sohbet ve muhabbet etmekten her zaman memnuniyet duyuyoruz. Bu hareketin lideri sizleri nasıl önemsiyorsa, bizlerde sizi öyle önemsiyoruz.

Bu toplantıları önemsiyoruz. Mahalle de bizim, gençlikte bizim, ülke de bizim. Bizler sizin her daim emrinizdeyiz. Her hangi bir sıkıntınız olursa 7/24 sizlerin hizmetinizdeyiz. Bu ülkenin geleceği olarak kendinizi güzel yetiştirmenin gayreti içerisinde olun. Gayret eden, sabırla başarıya koşan gençlerimize teşekkür ediyor, kendilerine her platformda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören “Öncelikle bugün sizlerle bir arada olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. 2023’te gençler üzerine hesap yapan ve oyun kuranlar var. Hepsinin tek derdi gençlerimiz. Bu oyunu bozacak olan yine gençlerimiz. Fakat biz bu gençliği iyi tanıyoruz. Bu gençlik bu ülkeye sahip çıkışlarıyla tanınırlar.

Biz gençlerimizi 15 Temmuz’da tanıdık, 28 Şubat’ta tanıdık, 12 Eylül’de tanıdık, 20. Yüzyılda tanıdık, Mahallelerde tanıdık, AK Parti teşkilatında tanıdık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti kurulurken şunu ifade etti: ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.’ O günden bugüne hiçbir eskisi gibi olmadı. AK Parti’nin bu ülkede ilk icraatı gençlerimize yönelik oldu. Gençliğimizin tüm sorunlarını çözme noktasında gecemizi gündüzümüze kattık. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin her daim emrine amadeyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.