Bu haber kez okundu.

Ören ve Olgaç, Kurtalan'da Muhtarların Sorunlarını Dinledi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ile birlikte, Kurtlan Kaymakamı İhsan Emre Aydın'ı ziyaret ettikten sonra, ilçe merkezinde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinlediler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ile birlikte, 20.08.2021 tarihli Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanlığı 2021/412 sayılı Kararnamesi ile Van İpekyolu Kaymakamlığı’na atanan Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ı ziyaret ettiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İlimize, Kurtalan ilçemize ve Gökçebağ Beldemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendilerine şükranlarımı iletiyor, yeni görev yerinde muvaffakiyetler diledi.

Kurtalan Kaymakamı / Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın bu anlamlı ziyaret için Siirt Milletvekili Osman Ören’e ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a  teşekkür etti, Kurtalan’a  getirilen yatırım ve hizmetlerdeki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

KONAKPINAR KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç ,AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay İl Genel Meclis Üyeleri Faysal Ceylan ve Cahit Sevgili ile birlikte, Kurtalan Konakpınar (Ayn Qasrê) Köyü sakinlerini ziyaret ederek, köylülerle bir araya gelerek, köyün sorumlarını dinlediler. Burada köy muhtarı ve köylülerin dile getirdiği sorunları dinleyen ve not alan Ören, bu sorunların çözümü için çaba harcayacağını söyledi.

AK PARTİ KURTALAN İLÇE BAŞKANLIĞINDA MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Kurtalan ilçesinde muhtarlarla istişare toplantısı yaptı.

Kurtalan Konakpınar köyü ziyaretinin ardından AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven,İl Genel Meclis Üyeleri Faysal Ceylan ve Cahit Sevgili  ile birlikte, Kurtalan ilçe parti binasında, ilçe muhtarları ve vatandaşlarla ile bir araya geldiler. Gerçekleştirilen toplantıda Kurtalan ilçemiz ve köyler ile ilgili sorunları ve talepleri aldılar.

Muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Çünkü mahallede yaşayan insanların sorunlarını, şikayetlerini bize taşıyorsunuz. Biz de elimizden geldiği kadar kurum ve kuruluşlar nezdinde bu sorun ve şikayetleri çözmeye gayret ediyoruz.

Demokrasimizin önemli bir ayağa olarak gördüğümüz, aynı zamanda bizim gören gözümüz, işiten kulağımız olan muhtarlarımızın bu faaliyetlerini takdirle karşılıyoruz. Hizmetleriniz vesilesiyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu buluşmaları sık sık yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhtarları tek tek dinleyen ve not alan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, muhtarların ilettiği sorunların, sıkıntıların ve hizmete dönük ihtiyaçların aciliyet ve önem derecesine göre giderileceğini söylediler.

SALUVAN LİDAŞ TARIM ÜRÜNLERİNİ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay ve Kayabağlar Beldesi Başkanı Salim Seven ile birlikte, Kurtalan ilçemizde faaliyet yürüten, Saluvan Lidaş Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk’un yönetici ve çalışanlarını ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.