Bu haber kez okundu.

Ören ve Akaydın Ailelerin Mutlu Günü
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'in oğlu Muhammed Ebuzer Ören ile Merve Akaydin görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Bir düğün salonunda düzenlenen düğünde çiftin nikâhını, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın kıyarken, şahitliklerini ise Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir yaptı.

Vali Atik, evlilik cüzdanını geline vererek, 5 çocuk tavsiyesinde bulundu.

Düğün merasimi, Hikmet Kıyamçiçek’in Kur’an tilaveti ile başladı. Daha sonra ses sanatçıları Selami Güneş, Mustafa Altıntop ve Hikmet Kıyamçiçek’in seslendirdikleri ilahi ve ezgilerle devam eden düğünde yerel sanatçılarımız, Erhan Kılıçvuran ve Nevzat Turhan (ÇAHHOR) söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla düğün devam etti.

Davetliler arasında bulunan AK Parti yönetimi, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşat Taşkın çekilen Halaya eşlik ettiler.

Törene, Vali Ali Fuat Atik,Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın,AK Parti Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Afif Demirkıran, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Fırat,İlçe Kaymakamları, HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay,Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Erman, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, CHP İl Başkanı Nevaf Bilek,Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.