Bu haber kez okundu.

Ören, Olgaç ve Karayolları Bölge Müdürü Ceylan, Yollarda İncelemelerde Bulundular
banner229

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından ilimizde yapımı sürdürülen yollar mercek altına alındı.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç ile birlikte Kurtalan-Siirt yolu, Şirvan karayolu üzerinde heyelandan dolayı çöken yol çalışması ve Siirt-Eruh yolları arasında yapılan yol ve Zorava çayı üzerinde yapılan viyadük çalışmaları ve Eruh çevre yolunda incelemelerde bulundular.

İncelemelerin Kurtalan bölümünde Ak Parti ilçe Başkanı Haşim Karaatay, Eruh yolu bölümünde ise Eruh Belediye Başkanı Cevher Çifti ve Şirvan bölümünde Belediye Başkanı Necat Cellek’ te katıldı.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay ve Siirt –Kurtalan yol müteahhit’i ile beraber yapım aşamasında olan Siirt - Kurtalan yoluna incelemelerde bulunarak,yolu yapan firma yetkilisinden bilgi aldılar. 

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ile beraber Şirvan girişinde yaşanan heyelanın önlenmesi amacıyla başlatılan yol yapım çalışmalarını incelediler.

Osman Ören, Eruh ilçemizde Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan’dan Eruh - Şırnak çevre yolu asfaltlanması, eski Siirt - Eruh yolunun yayalar için kaldırım ve taş duvar döşenmesi ve zorava köprüsünün yarıda kalan çalışmalarının hızlandırılması talebinde bulundu.

Yolların durumu hakkında bilgi aldığını belirten Milletvekili Ören “ Yolların durumu hakkında bölge müdürümüz sayın Ceylan ve diğer yetkililerden bilgi aldık.

Bu yolların bir an önce tamamlanması için her türlü çabayı harcayacağız. Bu yollar tamamlanıncaya kadar her zaman gündemimizde yer almaya devam edeceklerdir.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.