Bu haber kez okundu.

Ören, İlimizde Coronavirüs İle Mücadele Koordineli Bir Şekilde Yürütülüyor
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İlimizde corona virüs salgını ile mücadelenin koordineli bir şekilde yürütüldüğünü ifade etti. Herkesin yapılan uyarıları dikkate alıp uygulamakla bu salgının ötesinden gelineceğini belirten Ören, İlimizde yürütülen çalışmalara değindi.

Bu çalışmalara ilişkin olarak gün boyu Valimiz Ali Fuat Atik, Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ve İl Başkanımız Av. Ekrem Olgaç'la görüştüğünü belirten Ören “İlimizde bu salgını önlemeye yönelik çalışmalar büyük bir koordinasyonla yürütülmektedir.  Gün boyu Valimiz,sağlık müdürü, ve İl başkanımızla görüşerek bu çalışmalar halkında bilgi alıyorum.

İhtiyaç duyulan bütün tıbbi gereksinimleri Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimler yaparak temin ediyor ve Siirt’e gönderilmesini sağlıyorum.

Çalışmalar Siirt ve Ankara arasında sağladığımız yararlı bir koordinasyonla yürütülüyor.İnşaallah en kısa zamanda bu sorunu aşacağız.”dedi.

Ören, bu sorunun daha kısa bir zamanda ve rahat bir şekilde atlatılabilmesi için herkesin yapılan uyarılara uymaya davet ederek, bu mücadele emeği geçen başta sağlık personeli olmak üzere herkese teşekkür etti.

Ören, hasta olan hemşerilerimize de acil şifalar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.