Bu haber kez okundu.

Okullar Dezenfekte Edildi
banner229

Siirt Belediyesi ekiplerince 2020-2021 eğitim öğretim yılında koronavirüs önlemleri kapsamında kentteki okulları dezenfekte etti.

TRT EBA, EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim 31 Ağustosta başlamıştı. Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen eğitim öğretim bazı sınıflar için başlatıldı.

Siirt’te de salgın nedeniyle okullarda gerekli önlemler alındı. Belediye ekiplerince  okullarda tüm dezenfeksiyon çalışmaları tamamlandı.

Hijyen ve dezenfektan ihtiyaçları karşılanırken ateş ölçer bulunduruluyor. Kentte bulunan okul bahçeleri Siirt Belediyesi tarafında yıkanıp dezenfekte edildi. Anaokulu ve 1.sınıf öğrencileri okula kavuşmanın heyecanını yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.