Bu haber kez okundu.

Okula Giden Tehlikeli Yol
banner229
Öğrenci Velileri Karayollarının Yola Üst Geçit Yapmasını İstiyor
Kurtalan’da İMKB Mehmet Akif Ersoy ilk ve orta öğretim okulu öğrencilerinin günde 4 defa kullandığı Çevre yolundaki eksikler öğrenciler için büyük bir tehlike yaratıyor. Her türlü aracın yüksek hızla kullandığı ve kısmen yoğun olan Çevre yolunda okul ve öğrencilere yönelik hiç bir uyarı levhası ve yayalar için herhangi bir üst geçidin olmaması yolun çok yakınında bulunan İMKB Mehmet Akif Ersoy ilk ve orta okulu öğrencilere kaza tehlikesi yaratıyor.
Daha önce Eski Yeni Mahalle Muhtarı M. Rauf Kuyumcu’nun oğlu bu yolda araba çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Ayrıca daha önce aynı sebepten dolayı onlarca kez öğrenciye araba çarpması sonucu ağır yaralanmalar olmuştu.
Kurtalanlı vatandaşlar Karayolları bölge müdürlüğünün bu tehlikeli duruma karşı gerekli önlemlerinin almasını ve üst geçit yapılmasını talep ettiler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKurtalanYolüst Geçit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.