Bu haber kez okundu.

Okul Sporları Halk Oyunları Müsabakaları Sona Erdi
banner229

2022-2023 Eğitim öğretim Yılı Okul Sporları Halk Oyunları Yıldızlar ve Gençler İl Seçmeleri Müsabakası Siirt Yeni Spor Salonu’nda tamamlandı.
Ortaokul ve Lise kategorisinde yarışan okullar birinci olabilmek için hünerlerini sergiledi. Siirt Yeni Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmalarda Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde toplamda 7 okul katıldı. Birbirinden güzel görüntülere sahne olan yarışmada Yıldızlar kategorisinde 83,66 puan ile Kazım Karabekir Ortaokulu birinci, 81,50 puan ile Hürriyet Ortaokulu ikinci, 80,66 puanla Davut İlbaş Ortaokulu üçüncü oldu. Gençler kategorisinde 88,16 puan alarak birinci olan 14 Eylül Anadolu Lisesi birinci, 87,50 puan ile Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi ikinci, 84,88 puan ile Miili Egemenlik Lisesi üçüncü, 81,50 puan ile Kurtalan Ekspres Anadolu Lisesi dördüncü olmuştur.
Yarışmada Yıldızlar kategorisinde 83,66 puan ile birinci olan Kazım Karabekir Ortaokulu ve Gençler kategorisinde 88,16 puan alarak birinci olan 14 Eylül Anadolu Lisesi ilimizi temsilen grup müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.
Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışları sonunda dereceye giren okul takımlarına kupa ve madalyaları, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK ve protokol üyeleri tarafından takdim edilmiştir.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.