Bu haber kez okundu.

Öğretmenden, Öğrenci Velilerine Anneler Günü Jesti
banner229

Siirt’te bayan bir öğretmen öğrencilerin anneleriyle anneler günü için jest yaptı.
Şehit Polis Hayrettin Şişman İlkokulu 1/B Sınıf Öğretmeni Hediye Kaçar Topçul, anneler günü nedeniyle öğrencilerin annelerine bir jest yaparak onları ağırladı.
Topçul1/B sınıfı öğrencilerin yerine Anneler Günü Nedeniyle Annelerini bir restoranda misafir etti.
Hep birlikte yenilen yemeğin ardından günün anısına yaş pasta kesildi ve bol bol annelerin değeri konuşularak bu konudaki anılar anlatıldı.
Topçul konuşmasında Anneler günü nedeniyle benim sınıfımda 55 öğrencim var düşündüm ki benim bir tane annem var oysaki öğrencilerimle beraber 56 Annem var onlarla birlikte bu kaynaşmayı yapmayı düşündüm. Ve Anneler günü için bir sözle bitirdi. Annem, senin ellerinle, yüreğinle şekillenen sevgi dolu bir dünyada büyüdük. Senin varlığın, yaşamımın en değerli parçasısın. Anneler Günün kutlu olsun! Dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.