Bu haber kez okundu.

Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıtılmaya Başlandı
banner229

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı koordinasyonunda, Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıklarınca "Okul Öncesi ve Temel Eğitim Birinci Kademe Okullara Kuru Üzüm Dağıtımı Programı" uygulanmaya başlandı.

​Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı Ortaklığı İle başlatılan proje kapsamında özel ve resmi anaokulu, uygulama sınıfı ve ilkokul öğrencilerinin yeterli ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunmak amacıyla, 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci yarısının itibaren haftada iki gün olmak üzere 25 gramlık paketler halinde İlimiz genelinde 317 okulda öğrenim gören 38.841 öğrenciye kuru üzüm dağıtımı yapılmaya başlandı.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İzzet Murat, öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunacak önemli bir projenin hayata geçirildiğini söyledi.

Hazırlanan kuru üzümleri öğrencilerle buluşturduklarını ifade eden Murat, "Çocuklarımızın daha sağlıklı daha dengeli beslenmesini önemsiyoruz. Çocuklarımızın üzüm yemesi abur cubur alışkanlıklarını da önleyecektir. Bu projeye titizlikle devam edeceğiz" dedi.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.