Bu haber kez okundu.

Öğrenciler, Vali Atik İle Röportaj Yaptı
banner229

Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu öğrencileri, çıkaracakları 'Teneffüs Dergisi'nin 1.’nci sayısı için Vali Ali Fuat Atik ile röportaj yaptı.

Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu Müdürü Abbas Balcı, İngilizce öğretmeni Emine Karaman, Bilişim ve Teknolojileri öğretmeni Neşe Karakaş Yüce, 8. sınıf öğrencileri Elif Nazlı Ertuğrul, Cemre Iraz Zorlu ile birlikte Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret etti.

Vali Atik, öğrencilere azimli ve planlı bir şekilde çalışmalarını ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eğitim başta olmak üzere çeşitli konularda soru soran öğrencilere cevap veren Vali Atik, zaman zaman esprili yanıtlarıyla çocukları güldürürken, aile eğitiminden, öğrencilik yılları, mülki idare mesleğindeki deneyim ve tecrübeleri, yabancı dil eğitimi, spor kültür ve köşe yazarlığına kadar birçok soruya da yanıt verdi.

Okulun eğitim durumu hakkında da bilgi alan Vali Atik, Siirt il genelinde eğitim seviyesini en üst düzeye çıkarmak için çalıştıklarını, bu konuda herkese büyük görev düştüğünü sözlerine ekledi.

"Teneffüs" adlı derginin tanıtımını yapan öğrenciler, röportaj talebini kabul ettiği için Vali Atik’e teşekkür etti.

Öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Atik, ziyaret anısına öğrencilere kitap ve birer kol saati hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
t c 36832563208 5 yıl önce

sayın valim siirt te hastası olup evine bir ekmek götüremeyene roportaj yokmu yoksa sayın içişlernın talımatı ile ve haberi varken niye halen ulaşılmadı bir yardım eli ve bu tür insanların ne yapması gerekiyorki bu tür insanlar her zaman ve vher alukarda unutuluyor ama sayın içşileri bakanımızın talimatı bile vardı ona ramen bile unutuldu yanı illahi intiharmı etmem gerekiyor sayın valim yoksa medyaya çıkıp reklammı yapmam gerekıyor buna bir el atmanızı rica ediyorum bir mülkü amir olarak sızden bekliyorum daha dün arandınız bakanlıktan hade neyi bekliyorsunuz