Bu haber kez okundu.

Öğrenciler, Suriyeliler İçin Yardım Topladı
banner229
Suriyeli mülteciler için en son bir yardım kampanyası da Türk Telekom Fen Lisesi öğrencilerinden geldi.
Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri Gönül Elçileri Derneği kanalıyla, İlimizde evlerde kalan Suriyeli mülteciler için gıda yardımında bulundu.
Suriye’de devam eden iç savaş nedeniyle ilimizde mülteci kamplarına sığınanların yanı sıra kendi imkânları ile ev tutarak hayatını sürdürmeye çalışan ailelere Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri tarafından, Gönül Elçileri Derneği kanalıyla yardım eli uzatılmaya devam ediyor.
Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kulübü Rehber Öğretmeni Oktay Harman ve Öğrenciler Ümit Akman, Hiva Bilek, Sonay Kılıçer, okul içinde gıda yardımı kampanyası başlatarak, topladığı malzemelerle üç yardım kolisi oluşturdular. Yardım kolileri Gönül Elçileri Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahibi mülteci ailelere ulaştırıldı.
Gönül Elçileri Derneği Başkanı Murat Coşar yaptığı açıklamada; Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri hepimize örnek olacak davranışlarıyla ilimizdeki muhtaç Suriyeliler için gıda toplamışlar, Gönül Elçileri Derneği olarak onlara aracı olduklarını ve yardıma muhtaç Suriyeli ailelere giderek yardımları dağıttıklarını söyledi.
Coşar bu anlamlı davranıştan dolayı Türk Telekom Fen Lisesi Öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.