Bu haber kez okundu.

Nihat Özdemir, Kurtalan Kaymakamı Aydın’ı Ziyaret Etti
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Asbaşkanı Mahmut Uslu ile birlikte Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Kurtalan İlçemizde faaliyet gösteren Kurtalan Çimento Fabrikasını bünyesinde bulunduran LİMAK Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı ve TFF Başkanı Nihat Özdemir, Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Nezaket ziyareti şeklinde geçen görüşmede Kurtalan ile ilgili yapılması düşünülen projeler ve çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve İş İnsanı Mahmut Uslu’ya teşekkür ederek, Siirt’e kazandırdığı projelerden ve yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, günün anısına Nihat Özdemir ve Mahmut Uslu'ya Kurtalan ilçesinin simgesi olan Kurtalan Ekspres tablosu hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.