Bu haber kez okundu.

Nihat Özdemir'den Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a Ziyaret
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Limak Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nihat Özdemir, Siirt'in Pervari ilçesini ziyaret etti.

Ziyarette Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ı makamında ziyaret eden, Özdemir ilçede yürütülen yatırımlar ve  çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer iş insanı Nihat Özdemir ilçemizi ziyaret etti. Belediyemizi ziyaret eden Nihat Özdemir’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Sayın Özdemir ile ilçemiz ile ilgili proje ve yatırımlar hakkında istişarede bulunduk.” Dedi.

Özdemir'in hem Türkiye'nin hem de bölgenin değeri olduğunu belirten Başkan Özcan, "Ülkemiz için çok önemli hizmetlere imza atan kıymetli büyüğümüzü ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kendisi ile gurur duyduk. Allah , böyle değerlerin sayısını artırsın" Dedi.

İş İnsanı Nihat Özdemir de Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a misafirperverliği için teşekkür etti.

Ziyarette İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram ve 27. Dönem AK Parti Siirt Milletvekili Lokman Özcan'da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferit 1 yıl önce

Bu sene Siirtin en büyük sorunu şu sorunu olacak bu sorunu sorunu halledilmesi Siirt Kelbeleya düşer Sayın ilgililere sesleniyor lütfen bu işin üzerine düşün.