Bu haber kez okundu.

Nihat Hatipoğlu Yarın Siirtli Vatandaşlarla Buluşuyor
banner229

Siirt Belediyesi'nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında ünlü İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, 'Gönül Sohbetleri' programında yarın Siirtli vatandaşlarla buluşacak.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği Kültür ve Sanat etkinlikleri ile vatandaşları farklı konuklarla buluşturmaya devam ediyor.

Mart ayı etkinlik programı kapsamında ünlü İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 'Gönül Sohbetleri' programıyla Siirt’teki vatandaşlarla buluşacak.

04 Mart Cuma günü (Yarın) saat 19.00'da 14 Eylül Kapalı Salonunda yapılacak olan programda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Gönül sohbetleri programı kapsamında merak edilen dini konularda önemli bilgiler aktaracak.

İLAHİ DİNLETİSİ VE SEMAZEN GÖSTERİLERİ RENK KATACAK

Program, Recep Arslan tarafından ilahi dinletisi konseri ile devam edecek ardından semazen gösterisi ile program sona erecek. Siirt Belediyesi tarafından yapılan duyuruda tüm vatandaşlar programa davet edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.