Bu haber kez okundu.

Nevzat Karaatay, AK Partiden Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu
banner229

2014 ile 2019 yılları arasında Kurtalan Belediye Başkanlığı yapan Nevzat Karaatay, Kurtalan Belediye Başkanı Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti’de aday adaylık süreci devam ederken 2014 ile 2019 yılları arasında Kurtalan Belediye Başkanlığı yapan Nevzat Karaatay AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı binasına gelerek Kurtalan Belediye Başkanı Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Yoğun bir kalabalıkla AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığına gelen Nevzat Karaatay, başvuru dosyasını Ak Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş’a teslim etti.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Karataş, yapılan başvurunun resmen kabul edildiğini Karataay’ın, Kurtalan Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvuru sürecinin 22 Kasım Çarşamba gününe kadar devam edeceğini vurguladı.

Başvuru sonrası destekçileriyle birlikte Ak Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı binası önünde hatıra fotoğrafı çektiren Nevzat Karaatay, basın açıklaması yaparak, “Bu gün Kurtalan halkıyla beraber ilk resmi başvurumuzu yaparak aday adaylığı için Bismillah dedik.
Biz her zaman halkla istişare ederek siyaset anlamında yola çıkıyoruz. Kurtalan hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Tabi Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz gücümüzü halktan alıyoruz. Bizde gücümüzü Kurtalan halkından alarak bu gün yola çıktık bana göre adaylığı da halk belirliyor, inanıyorum ki partimizin önde gelen şahsiyetleri ve teşkilatımızın büyükleri ve karar mercileri de halkımızı dinleyecek onların vereceği kararı kesinlikle ciddiye alarak onların doğrultusunda karar vereceği düşüncesindeyim.” dedi.

Daha önce vadettiği projelerinin büyük bir kısmını gerçekleştirdiklerini aktaran Karaatay, “Sadece 3 tane projemiz kalmıştı. Bizden sonra oda bizim projemizdi Otogar, Köylü Pazarı birde Kültür Merkezi bunlarda benim ve ekibimin projeleriydi onları gerçekleştirdiler onlardan sonra Kurtalan’da hiçbir hizmet yapılmadı. Kurtalan halkının gözünde de iyi bir siyasetçiyim diye düşünüyorum, ışığı görüyorum ki bu hizmetkarlığı bize verecek ve verdiği zaman biz Kurtalan’a hayat vereceğiz.” ifadelerinde bulundu.

“Kurtalan’ın en büyük sorunu olan su sorunun çözmek için ilk hedefimiz su projesini gerçekleştirmek.” diyen Karaatay, geçmişte yaptıkları gibi yine büyük projelerle imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Geçmiş dönem başvuru süreçlerinde verilen destekle bu dönem ki başvuru sürecinde verilen desteği karşılaştıran Nevzat Karaatay, “Kurtalan, halkı her zaman benim yanımda olmuştur. Geçen dönem bir kazaya uğradık ben ona kaza derim. Onda da var bir hayır vardır. Kurtalan Halkı artık biliyor, onların içinden olan birisiyim biliyor. Onların sorunlarını her zaman içimde hisseden bir kardeşleri olarak gençlerin bir ağabeyi olarak beni çok iyi biliyorlar. Neler yapacağımızı neler yaptığımızı Kurtalan halkı çok iyi biliyor. Geçen dönem kazaya uğradık Kurtalan Halkı yanımızdadır onu telafi edeceğiz.” açıklamasında bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.