Bu haber kez okundu.

Nepalli Doktor “Yılın Doktoru“ Seçildi
banner229
Pervari Devlet Hastanesi'nde görev yapan Nepal uyruklu Doktor Binod Kumar Şah, yılın doktoru seçildi. 
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki eğitiminin ardından uzmanlığını Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde tamamlayan Şah, atamasının ardından Pervari Devlet Hastanesinde hizmete başladı. İlçedeki vatandaşların memnuniyetini ve sevgisini kazanan Şah, Siirt'te Sağlık Bakanlığınca yılın doktoru seçildi.
Şah, aldığı ödülleri kendisini heyecanlandığını ve üzerine artı bir sorumluluk kattığını söyledi. Yılın doktoru seçilmesinde Pervari halkının büyük bir katkısı olduğunu belirten Şah, "Bu sorumluluğu en iyi şekilde taşımaya çalışıyorum.
Buradaki şartları daha iyi imkanlara getirebilmek için buradaki ilçe hastanesindeki arkadaşlarımız ile birlikte elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.