Bu haber kez okundu.

Nefis Bir Kahvaltı ve Nefis Bir Izgara İçin Sizleri İkram Tesisleri Hakan Ustanın Yerine Bekliyoruz
banner229

Genç girişimcilerimizden Hakan Erkoyuncu Kurtalan yolu üzerinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri vatandaşlara sunmuş olduğu güzel hizmetlerden dolayı vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

Küçük Sanayi Sitesi içerisinde İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri olarak hizmet veren mekan sabahları nefis Serpme Kahvaltının yanı sıra ızgara çeşitleriyle büyük beğeni topluyor.

İkram Tesisleri Hakan ustanın yerinde, Sınırsız Çay Eşliğinde Serpme Kahvaltı! Güne enerjik ve keyifli başlamanın ilk şartı kahvaltı! Bütün lezzetlerin tam bir görsel şölene dönüştüğü tabağında, eşsiz bir tat olarak sabahlarına renk ve farklılık katan bu kahvaltı keyfini kaçırmayın. Sevdiklerinizle birlikte masaları şenlendirin, Kahvaltı keyfini ziyafete dönüştürmek istiyorsanız İkram Tesisleri Hakan ustanın yerine sizleri bekliyoruz.

Yeşillikler arasında güne zengin ve en doğal ürünlerden oluşan serpme kahvaltıyla unutulmaz bir lezzet keşfinde bulunman için kaçırılmayacak bir kahvaltı,İkram Tesisleri Hakan ustanın yerinde.
Küçük sanayi sitesinde yeşillikler içerisinde İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri bir lezzet durağıdır. Açık (bahçeli) ve kapalı olmak üzere oturma alanlarında süs havuzları, rengarenk çiçekli ve yemyeşil bahçesinde ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte geçen vakite doyamayacağınız enfes ve nezih bir ortama sahiptir.

İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri Türk Mutfağı’ nın gerçek tatları, lezzetine doyamayacağınız Pide Çeşitleri, Nefis Kebap ve Izgara çeşitleri ve asla tadını unutamayacağınız mükemmel bir yer.

Büfesinden manavına kadar her türlü ihtiyacın karışlanabileceği İkram Tesisleri Hakan ustanın yerinde zengin ızgara çeşidinin yanı sıra, Aydın Ustanın nefis lahmacun ve pidesini tattınız mı vazgeçemeyeceksiniz.

Doğa harikası mekânımız da Yazın yeşillikler içinde doğayla baş başa, şelale kenarında ve havuz başında doyumsuz lezzetler sunuyor.

Siirt’in 1. sınıf kaliteli, en lezzetli etlerini kullanan Hakan Usta. Doğunun en meşhur ızgarası, çöp şişi ve spesiyal lezzetleri sizlere sunuyor.

Değerli bayanlar, evlilik yıldönümü, doğum günü gibi özel günlerde nefis bir kahvaltı,nefis bir akşam yemeği ile mutlu bir gün yaşayabilirsiniz. Alternatifsiz tek yer ikram lokanta tesisleri hakan ustanın yeri.

Dinlenme alanında çocuklar için oyun alanı,mescit havuzu ve geniş otoparkıyla İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

İşletme sahibi Hakan Erkoyuncu bu alandaki deneyim ve becerisini Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan İkram tesislerine gelecek müşterilerin hem karınlarını doyurma ve hem de dinlenebilecekleri güzel bir gün geçirebilmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğünü belirterek, bütün Siirtlileri İkram Tesislerine davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.