Bu haber kez okundu.

Nedim Kuzu, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
banner229

Uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalıktan kurtulamayarak hakkın rahmetine kavuşan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.

Nedim Kuzu için bugün öğle namazından sonra İstanbul Kadınlar pazarı Tezgâhçılar camide kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı mezarlığında toprağa verildi.

İstanbul Kadınlar pazarı Tezgâhçılar camide yapılan törene, AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, Eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Siirt eski Vali Yardımcısı İstanbul Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, Servet Kuzu, Özen Kuzu, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Adnan Kuzu, Kanal56 Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Kuzu, Siirt Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile İstanbul’da yaşayan iş ve siyaset dünyasından çok sayıda vatandaş katıldı.

İlimiz Valisi Ali Fuat Atik sosyal medyada yayınladığı taziye mesajında; İlimize önemli hizmetler sunan Siirt sevdalısı, Ticaret Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu'ya Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm Siirtli hemşehrilerime başsağlığı ve sabır diledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu medyada yayınladığı taziye mesajında; Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Nedim Kuzu'yu kaybettik. Allah rahmet eylesin. Ailesinin ve camiamızın başı sağolsun.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Siirt’in yetiştirdiği davasına sımsıkı bağlı bir abimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Ticaret odamız ve başta ailesi olmak üzere başsağlığı dilemek istiyorum. Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Siirt’imize, sevenlerine, dostlarına herkese başsağlığı diliyorum. Hepimiz Nedim Abimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Üzüntümüz tarif edilemez. Allah gani gani rahmet eylesin.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sami Bülbül 6 yıl önce

Allah mekanını cennet etsin
.siirt sevdalı sı iyi insan, rahmetli babamın eski dostu. ..

Avatar
Bayram BÜLBÜL 6 yıl önce

Çok iyi bir dost,Samimi ve örnek ahlaklı insan Nadim Ağabeyimiz Allah gani gani rahmet ve mağfiret eylesin..Ruhu şad, Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve Ticaret-Sanayi odası camiasına başsağı diliyorum.

Avatar
Ahmet Beştaş 6 yıl önce

Mekanın cennet olsun sınıf arakadaşım okuldada sevilan sayın güleryüzlü bir kşiliğin vardı nur için de yat ....

Avatar
ali çaycı 6 yıl önce

Allah rahmet eylesin yeri ve mekanı cennet olsun Allah aylesine sabırlar versin

Avatar
İdris 6 yıl önce

Rabbim mekanını cennet kılsın rabbim senden razı olsun . Sen tanıdığım insanlar içinde en güzel örnektin . Siirt hiç mi hiç, seni unutmamalı adına parklar, sokaklar, camiler yapmalı, valla sen herşeye laik bir insandın . Mekanın cennet olsun inşAllah NEDİM abi