Bu haber kez okundu.

Mustafa Özer, Sivas Sporun Teknik Heyetine Katıldı
banner229

Sivas Spor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yeni sezonda teknik heyete Türk futbolunun iki önemli ismini yardımcı antrenör olarak dahil etti.

Bir dönem Siirt Spor'u çalıştıran hemşehrimiz Mustafa Özer, Sivasspor teknik heyetine katıldı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yeni sezonda teknik heyetine iki takviye yaptı. Uzun süre Süper Lig'de forma giyen ve şu anda da antrenör olarak futbolun içerisinde yer alan Mustafa Özer, Mehmet Yozgatlı ile birlikte Bülent Uygun’un teknik heyetine dâhil oldular.  Yozgatlı ve Özer, yeni sezonda Uygun’un ekibinde görev yapacak.

Taraftarlar ise sosyal medya üzerinden iki isime hayırlı olsun mesajı yağdırdılar. Taraftarlar, “Çok harika bir hamle olmuş. İkisi de muhteşem hocalar. Hayırlı olsun inşallah. Mustafa Özer ve Mehmet Yozgatlı çok iyi hocalar ikisinin  katkısı olur. Yozgatlı ve Özer çok isabetli bir karar. Sivasspor’umuza hayırlı olsun. İnşallah çok başarılı olurlar”şeklinde yorum yaptılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.