Bu haber kez okundu.

MUSİAD 30 KİŞİYE  GİRİŞİMCİLİK
banner229
Siirt'te, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt Müdürlüğü, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) işbirliğiyle 30 kişiye "Uygulamalı Girişimcilik" eğitimi verilecek.
MÜSİAD Siirt Temsilcisi Abdulkadir Demirhan, yaptığı açıklamada, kentte talep üzerine bu eğitimi açma kararı verdiklerini, açılacak olan eğitimler ile başaralı işletmelerin kurulması ve buna dayalı olarak Siirt'te istihdamın artırılmasını amaçladıklarını söyledi.
Demirhan, eğitimin 28 Mart 2016 tarihinde başlayacağını, başvuruların MÜSİAD il temsilciliğine ve KOSGEB'e yapılması gerektiğini belirti. KOSGEB Siirt Müdürü Ömer Erkılıç, yaptığı açıklamada, Uygulamalı Girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayanların yeni işletme kurmak istedikleri zaman KOSGEB Yeni Girişimci Desteği'ne başvurma hakkı kazanacaklarını, KOSGEB'ten 50 bin lira hibe, 100 bin lraya kadar sabit yatırım desteğinden faydalanacakların kaydetti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.