Bu haber kez okundu.

Murat Özekinci, Belediye Başkan Yardımcılığı Görevine Başladı
banner229

Siirt Belediyesinde daha önce Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev yapan Murat Özekinci Siirt Belediye Başkan Yardımcılığına atandı.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun oluruyla, Hifzullah Canpolat’tan boşalan başkan yardımcılığına getirilen Murat Özekinci, verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceği inancı hakim.

Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Yıldız, Abdulmecit İlhan ve Murat Özekinci ile birlikte başkan yardımcılığı sayısı üçe yükseldi.

Siirt Belediye Başkan Yardımcılığı görevine asaleten atanan Murat Özekinci'nin Deprem bölgesi Hatay ilinden dönerek belediyede ki görevine başladığı öğrenildi.

Murat Özekinci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;”Sayın Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu‘nun tensipleriyle Siirt Belediyesi Başkan yardımcılığı görevine başlamış bulunmaktayım.

Bana bu görevi layık gören Devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum. Arayan soran Kıymetli dostlarımdan büyüklerimden Allah razı olsun.

Kıymetli dostlarından ricam tebrik amaçlı çiçek gönderilmesi yerine Depremzede ailelerimize AFAD’a bağış yapılmasını rica ediyorum”. İfadelerini kullandı.

Medya Siirt olarak genç ve liyakatli Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özekinci’yi yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.