Bu haber kez okundu.

MURAT MARKET’TEN KAMUOYUNA DUYURU
banner229

Dünya genelinde yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle hastanede tedavi gören 22 yıllık emektar bir çalışanımızı, kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Murat Market ailesi olarak vefat eden emektar çalışanımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

​Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen COVID-19 salgınının ülkemizde görüldüğü tarihten bu yana söz konusu salgına karşı Murat Market ailesi olarak tüm tedbirlerimizi alarak tüketicilerimize hizmet vermeye devam ettik. Bu kapsamda, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan 23.03.2020 tarihli genelge uyarınca söz konusu tarihten bu yana marketimizde 09.00-21.00 saatleri arasında ve market alanımızın onda birini geçmeyecek sayıda müşteriye hizmet verilmiştir. Ayrıca, 23.03.2020 tarihinden bu yana istisnasız bir şekilde bütün çalışanlarımız maske ve eldiven kullanarak çalışmalarını devam ettirmiş olup tarafımızca marketimiz rutin bir şekilde sürekli olarak dezenfekte edilmiştir. Bunun yanı sıra İçişleri Bakanlığı’nın ilgili genelgesi uyarınca marketimize maskesiz müşteri kabul edilmemiş ve sosyal mesafe kurallarına uyulması sağlanmıştır.

Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak bizler i̇çin herşeyden önce gelir! Nitekim söz konusu pandemi sürecinde şüpheli olduğu tespit edilen personellerimiz İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri tarafından değerlendirmeye alınmış, temel öyküsü olan personelimiz idari izne çıkarılmış ve marketimizde çalıştırılmamış olup gerekli tüm kurallara uyulmuştur. Bu konuda sosyal medyada dile getirilen aksi yöndeki iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmayıp art niyet taşımaktadır. 26.05.2020 tarihinde vefat eden emektar çalışanımız da 15.05.2020 tarihinden vefat ettiği tarihe kadar COVID-19 pozitif tanısıyla hastanede tedavi görmüştür.

Dünya genelinde etkisini gösteren COVID-19 salgını kapsamında yukarıda belirtildiği şekilde bazı çalışanlarımıza COVID-19 pozitif tanısı konulması nedeniyle diğer çalışanlarımızın ve tüketicilerimizin sağlığını korumak adına Siirt İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun 24.05.2020 tarih ve 2020/28 sayılı kararı ile Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan şubemiz tedbiren 31.05.2020 tarihine kadar kapalı olacaktır. Bu süre zarfında tüm çalışanlarımıza COVID-19 testi uygulanıp marketimizde dezenfekte işlemleri yapılacak olup 01.06.2020 Pazartesi günü itibariyle şubemiz değerli siirt halkına hizmet vermeye devam edecektir. 

Son olarak belirtmek isteriz ki; dünya genelinde devam eden salgın nedeniyle tüm tedbirleri almaya devam edeceğimiz gibi söz konusu durumu fırsata çevirmeye çalışarak gerçekdışı iddialarla sosyal medyada yapılan olumsuz algı çalışmalarına karşı hukuki yollara başvurarak haklarımızı arayacağız.

Murat Market ailesi olarak ne kendimizin, ne çalışanlarımızın ve ne de müşterilerimizin sağlığını riske atacak bir yaklaşım sergilememiz mümkün değildir.

Değerli halkımıza saygıyla duyurulur.

Kayra Gıda İnş. Ürn. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.