Bu haber kez okundu.

Murat Market'ten Regaip Kandili Mesajı
banner229

İlimizin en büyük marketlerinden olan Kayra Gıda (Murat Market) Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kayra Regaip Kandili mesajı yayınladı.

Kayra Gıda (Murat Market) Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kayra mesajında şu ifadelere yer verdi: "Feyz ve bereket dolu maneviyat mevsimi olan üç ayların ilki Recep ayına girmiş bulunuyoruz. Bu gece de Regaip Kandilini idrak etmiş olacağız inşallah. Üç aylar Allah'ın rızasını kazanmak, kötülüklerden uzaklaşmak, ailemize, çocuklarımıza, vatanımıza, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa karşı sorumluluğumuzu hatırlamak, hata, ihmal ve kusurlarımızdan arınmak, barış, huzur ve kardeşliğimizi pekiştirmek için önemli bir fırsattır. 
Müslümanların ve Siirtli hemşerilerimin Regaip Kandilini tebrik eder halkımıza, ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya hayırlar, bereketler, barış ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz ederim."

MURAT MARKET ZENGİN ÇEŞİT UYGUN FİYAT

Zengin çeşit ürün alternatifleri ve yılların birikimiyle kaliteli, hijyenik, temiz ortamda tüm Siirtlilerin hizmetinde olan Kayra Gıda (Murat Market) Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kayra  en iyi kaliteyi en uygun fiyatla vatandaşlara ulaştırmanın gayretinde olduklarını belirtiyor.

Tüm Gıda Çeşitleri
Temel gıda ve muhtelif gıda Çeşitlerinde hem kaliteli hem uygun fiyat

Kuru Gıda
Kuru gıda reyonunda her bütçeye uygun ürünlere yer verdiklerini belirten Burak Kayra "Her çeşit ürünü bulunduruyoruz” dedi.

Kahvaltılık Çeşitleri
Kahvaltılık reyonunda, kaliteli, her bütçeye uygun kahvaltılık çeşitleri bulundurularak müşterilerimize hizmet vermeye çalışmanın uğraşı içindeyiz.

Süt ve Süt Ürünleri
Süt ve Süt ürünleri reyonumuz taze ve günlük ürün vermenin gururunu yaşamaktadır.

Sebze ve Meyve
Her türlü taze sebze ve meyve hijyenik ortamda bulunmaktadır.

Temizlik Ürünlerinde Bol Çeşit
Temizlik ürünleri reyonunda ise birçok markayı bir arada bulmak mümkün En pahalısı da var en uygunu da. Seçmek müşteriye kalmış görünüyor.

Çocuk Oyuncakları
Her bütçeye uygun çocuk oyuncakları bulunmaktadır.

Mutfak Eşyaları
Aliminyum, plastik, Teflon mutfak eşyaları uygun fiyatlarla halkın hizmetine sunulmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

burak abe senın ve çocukların de recayip kandilin mubarek olsun Allah yiham hacci sıtkı Allah sizi kazadan ve beladan korusun Allah yar ve yardımcınız olsun saygılar

Avatar
hasan 7 yıl önce

Hocam murat yoğurt tamamen doğal mı yoksa ona da diğer market yoğurtları gibi süttozu ve katkı maddesi konuluyor mu?