Bu haber kez okundu.

Muhammet Ali Sualp’ten Kurban Bayramı Mesajı
banner229

Siirt ve İstanbul’da şubesi bulunan THY Turizm Sahibi İş İnsanı Muhammet Ali Sualp, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kardeşliği pekiştiren, güçlendiren önemli vesileler olduğunu ifade eden Sualp, mesajında şunları kaydetti: “Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşım ve dayanışmanın en üst düzeye ulaştığı özel bir zaman dilimi olan bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. 

Bu özel zaman dilimleri, toplumda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın gelişip güçlendiği zamanlardır.
İçinde bulunduğumuz salgınla mücadele döneminde her zamanki coşkudan biraz daha uzak geçireceğimiz bu bayramda daha güzel ve mutlu yarınlar için dost ve akraba ziyaretlerine bir süreliğine ara vermemiz gerekiyor. 

Sağlık Bakanlığımızın tedbirlerine sıkı sıkıya uymanın hepimiz için zorunlu birer ödev olduğunu unutmamalıyız.

Bu vesileyle, Kurban Bayramının ülkemiz ve tüm insanlık için esenlik ve barışa vesile olması temennisiyle milletimizin ve tüm Siirtli hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutluyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.