Bu haber kez okundu.

Müftü Pinal, 4-6 Yaş Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti
banner229

Siirt il Müftüsü Şakir Pinal, Siirt Merkez Yenimahalle 4-6 Yaş Kur'an kursundaki minikleri ziyaret etti.

İl Müftüsü Şakir Pinal İl Merkezinde bulunan Yeni mahalle  4-6 yaş arası öğrencilerle bir araya gelerek Kuran kursu yöneticisi ve Kur'an kursu öğreticilerinden bilgi aldı.

Pinal 4-6 Yaş Kur’an Kursları Önemli

Siirt il Müftüsü Şakir Pinal , 4-6 yaş Kur’an Kurslarının önemine değinerek şunları söyledi: “Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve İl Müftülüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar içerisinde Kur’an-ı Kerim eğitimi önemli bir yer tutmaktadır.

Özellikle 4-6 yaş Kur’an kursu eğitimlerini çok önemsiyoruz. Elimizden geldiği kadar her mahallemizde 4-6 yaş grubu Kur’an kursu açmaya gayret ediyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir.”dedi. 
Oyun ve etkinlikler eşliğinde Kur'an-ı Kerim ve Dini Bilgiler eğitimi alan 4-6 yaş öğrencilerine verilen eğitimi yerinde inceleyen Müftü Pinal, miniklerle bir süre sohbet ettikten sonra minik öğrencilere başarılar diledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.