Bu haber kez okundu.

"MOBİL GENÇLİK MERKEZİ-3" KOMPOZİSYON YARIŞMASI KAYITLARI DEVAM EDİYOR
banner229

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Siirt Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yürütülen "Mobil Gençlik Merkezi-3" projesi kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışması için kayıtlar devam ediyor.

Kompozisyon yarışması ile, genç nesillerimizin milli ve manevi şuurunun güçlendirilmesi, toplumumuza ve insanlığa değer katan manevi şahsiyetlerden İbrahim Hakkı Hazretleri ve Veysel Karani Hazretlerinin hayatının araştırılarak öğrenilmesi amaçlanmaktadır.

Gençlerimiz yarışmaya ;

  •  İbrahim Hakkı Hazretleri – İlim Aşkı ve Hoca Sevgisi
  •  Veysel Karani Hazretleri  - Peygamber Aşkı ve Anne Sevgisi  konu başlıklarından birinden kompozisyon hazırlayarak katılabilir.

Yarışmaya Siirt genelindeki (Merkez, ilçe, belde, bucak, köy ) 14-18 yaş kategorisindeki gençler(14 Yaşından gün almış, 18 yaşını doldurmamış olmalı ) katılabilir. Yarışmaya katılmak isteyenler Gençlik Merkezinden başvuru formunu temin edebilir.

KATILIM ŞARTLARI

1-  Yarışmaya girecek eserlerin daha önce yayınlanmamış, başka bir yarışmaya veya herhangi bir yayın grubuna gönderilmemiş olması gerekmektedir.

 2-  Yarışmaya bireysel olarak katılım sağlanacak.

 3-  Her bir katılımcı yarışmaya bir eser ile katılabilir.

 4-Gençlik ve Spor Bakanlığı, Siirt Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Siirt Gençlik Merkezi ödül alan veya almayan bütün eserleri afiş, katalog, broşür, kitapçık vb. her türlü tanıtım malzemesi olarak kullanma hakkına ve bu eserlerin 5846 sayılı yasadan doğan tüm telif haklarına sahip olacaktır.

5- Alıntı veya kopya olduğu,  başka bir yarışmaya veya herhangi bir yayın grubuna gönderilmiş olduğu tespit edilen eserler ödül kazanmış olsalar dahi iptal edilecek ve eser sahibi hiçbir hak iddia edemeyecektir.

6- Yarışma Sonuçları ;   facebook.com/GSBSiirtGM/        ve     twitter.com/Siirt_GM    sosyal medya hesaplarından  açıklanacak olup, ödüller Siirt  Gençlik  Merkezinde  verilecektir.

7- Yarışma Seçici Kurul kararları kesindir ve itiraz edilemez.

8- Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Siirt Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yarışma şartnamesiyle ilgili her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.

9- Eserler A4 kağıdına bilgisayar ortamında veya elle yazılmalı.

10- Eserlerin kitap ortamında yayımlanmasından herhangi bir hak iddia edilmeyecektir.

11- Yarışmaya katılanlar, yarışma şartnamesindeki şartları kabul etmiş sayılırlar.

YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışma son katılım tarihi 30.11.2017 tarihidir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Teslim edilecek eserler için adres: Siirt Gençlik Merkezi

Bahçelievler Mahallesi Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Civarı 1426. Sokak No:2

 Telefon:  0484 223 54 21 – 0 544 508 33 50

ÖDÜLLER

Dereceye giren ilk üç kişiye ödüller verilecektir.

Birinciye: Tablet Bilgisayar ,  İkinciye :Kol Saati,  Üçüncüye :Kitap Seti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derya muratoğlu 5 yıl önce

Benim kızım kompozisyon yarılmasında 1.oldu. Fakat plaket ve kilim hediye edildi. Söylenildiği gibi tablet bilgisayar gelmedi. Yinede teşekkürler..