Bu haber kez okundu.

Minik Öğrencilerden Anlamlı Yardım
banner229

İlimiz merkezinde bulunan Vilayetler Hizmet birliği anaokulu öğrencileri, Mübarek ramazan ayında kendi aralarında toplamış oldukları gıda yardımını Kızılay yetkililerine teslim ettiler.

Okul Öğretmeninden Her hafta Ayrı Bir Faaliyet

Vilayetler Hizmet birliği anaokulu idareci ve öğretmenleri tarafından her hafta farklı bir etkinlik ile öğrencilerini sosyal projelere hazırlayan Okul Müdürü Orhan Danış ve Sınıf  Öğretmeni Hişfe Özkan, öğrenci velileri tarafından da takdir ile karşılanıyor.

Yardımları Siirt Kızılay Başkanı Teslim Aldı

Öğrenciler tarafından toplanan yardım paketleri Siirt Kızılay Şubesi Başkanı Yener Tanık’a teslim ettiler. Etkinlikte konuşan şube başkanı Yener Tanık; Öğrencilerimizin kendi aralarında topladığı yardım paketlerini teslim aldıklarını ve bu yardımlarının köprüsü olduğumuz şubemizde Kızılay gönüllüsü arkadaşlarımızla beraber ihtiyaç sahiplerine dağıtımını yapacağız.

Minik öğrencilerin mübarek ramazan ayında yardımlaşmayı bir kez daha öne çıkarmaları oldukça memnuniyet verici. Başta Okul Müdürümüze, Öğretmenimize ve minik öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Minik Öğrencilerden Resim ve İftariyelik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri çizmiş oldukları Kızılay’ı anlatan Resimleri Kızılay yardım dağıtım gönüllerine hediye ettiler. Etkinlik ayrıca minik öğrenciler hazırlamış oldukları iftariyelikleri de Kızılay gönüllerine büyük bir heyecan ile takdim ettiler. Etkinlik topluca çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.