Bu haber kez okundu.

Minik Elif İçin Evde 23 Nisan Kutlaması
banner229

Covit-19 salgınını önlemek için alınan tedbirler kapsamında bu yıl 23 Nisan Bayramı'nın okullarda kutlanmayacak olması nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Evden katılabileceğimiz, aynı coşkuyu hissedebileceğimiz, neşemizden, sevgimizden, coşkumuzdan kaybetmeyeceğimiz bir program hazırlıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Fevzi Çakmak ilkokulu 1/A sınıf öğrencisi Elif İnan için ailesi evinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması gerçekleştirdi.

İnan ailesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını korona virüs (Covid-19) nedeniyle evlerinde, izole bir ortamda, düzenledikleri kendi törenleri ile ailece kutladılar.

İnan ailesi, korona virüs tedbirleri nedeniyle Siirt Fevzi Çakmak İlkokulu 1.sınıf öğrencisi 7 yaşındaki çocukları Elif İnan için, evlerinde izole ortamda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması düzenledi.

Baba Şaban İnan evlerinde düzenledikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasını cep telefonu ile kaydederek sosyal medya hesaplarında yayınladı.

Kutlama için ev özel olarak süslendi. Evlerinin salonunu Türk bayrakları ve balonlarla süslendi. Kutlama programında 1.sınıf öğrencisi Elif İnan, ayakta Bayrak şiirini okudu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.