Bu haber kez okundu.

Milli Piyango Yılbaşı Biletlerine Yoğun İlgi
banner229
Milli Piyango'nun yılbaşı özel biletleri PTT Siirt Şubesi’nde satılmaya başlandı.
Milli Piyango idaresi ve PTT Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde piyango biletleri PTT şubelerinde satılmaya başlandığı ve vatandaşlarını yoğun ilgi gösterdiği görüldü. 31 Aralık 2015 tarihindeki yılbaşı özel çekilişinde 1 kişiye 55 milyon lira verilecek.
Vatandaşların, daha önceki yıllarda olduğu gibi PTT Siirt Şubesinde satılan piyango biletlerine yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. PTT şubelerinde piyango biletlerinin satışının yapılmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirten vatandaşlar, “Biletler sahte mi, değil mi? Korkusu yaşamadan güvenle alıyoruz." diye konuştular.
Bilet alan her vatandaşın yılbaşı gecesi için 55 milyon kazanma hayali başlarken, yılbaşı biletleri tam 50, yarım 25 ve çeyrek 12,5 TL’den satılıyor.

Anahtar Kelimeler:
SiirtPTTMilli Piyango
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.