Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim Personeline Yangından Korunma ve Önlemler Konulu Seminer Verildi
banner229
Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli personele Merkez Öğretmen Evi toplantı salonunda "Tehlikeli Maddeler ve Yangın Olaylarında Korunma" konulu seminer verildi.
İl AFAD Şube Müdürü Cahit Akkoyun tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü idareci ve personeline yangından korunma ve önlemler konulu seminer verildi.
Eğitime katılanların hem bilgi ve becerilerini geliştireceklerini hem de bu alandaki yeni gelişme ve tekniklerden haberdar olacaklarını ifade eden M.Cahit Akkoyun, Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan personelin yeni ve modern Sivil savunma konsepti ile acil durumlara hazır olmaları önemlidir" dedi.
İl AFAD Şube Müdürü Cahit Akkoyun tarafından verilen eğitimde Siirt sınırları içinde oluşabilecek afet olaylarına karşı her an teyakkuz halinde olduklarını, 122 Afet acil hattının 7 ile 24 saatleri arasında faaliyette olduğunu ifade ederek şunları söyledi "Eğitim faaliyetleri çerçevesinde; Milli Eğitim Müdürlüğü idarecilerine ve personellerine Yangın ve söndürme tüplerinin nasıl kullanılacağı ve alınması gereken tedbirleri konusunda bilgi sahibi olmaları ve herhangi bir afet anında hayatta kalabilmek için önlem almaları gereken konular anlattıklarını ifade etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.