Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Eğitime Katkı Sağlayanlara Plaket Verdi
banner229

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitime katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verdi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siirt'e gelen Bakan Selçuk, bir otelde hayırseverler, iş insanları ve sivil toplum kuruluşu yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.

Eğitimde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Selçuk, eğitime herkesin katkı sunması gerektiğine dikkati çekerek, Siirtli iş adamı Ethem Sancak tarafından her biri yaklaşık 150 bin lira değerinde 45 Tasarım Beceri Atölyeleri'nin kurulacağını anımsattı.

Programda, Vali Ali Fuat Atik ve AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de birer konuşma yaptı.

Bakan Selçuk, programın sonunda eğitime katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verdi.

Programa, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman,İş İnsanı Ethem Sancak, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Şeker de katıldı.

BAKAN SELÇUK, ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Siirt'te "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" programında öğretmenlerle bir araya geldi.

Kentteki temaslarını sürdüren Bakan Selçuk, Siirt Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" programına katıldı.

Programda, öğretmenlerin oluşturduğu koro tarafından Batman'ın Kozluk ilçesinde 2 yıl önce PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın anısına "Mağusa Limanı" türküsü ve çeşitli eserler seslendirildi. Daha sonra Selçuk, sahneye çıkarak öğretmenleri tebrik etti.

Basına kapalı gerçekleştirilen programda Bakan Selçuk, öğretmenlerle mesleki tecrübelerini ve eğitim planlamalarını paylaştı.

BAKAN SELÇUK AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Ziya Öğretmen İle Eğitim Buluşmaları’ toplantısının ardından Bakan Selçuk, AK Parti Siirt İl Başkanlığına geçti.

AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve partililer tarafından karşılanan Bakan Selçuk’a, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu tarafından, Siirt Battaniyesinden yapılmış Türk bayrağı ve tablo hediye takdiminde bulunuldu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk daha sonra ,basına kapalı programda teşkilatlarla bir araya geldi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cahit 5 yıl önce

Şu eskimiş belediye başkanı sanki çok başarılıda her ortama maydanoz oluyor memleketin belediyesi onun dönemindeki çektirdiği susuzluk ve başarısızlık sebebiyle el değiştirdi ve bir daha toparlanamadı

Avatar
Erol 5 yıl önce

Arkadaşlar anlayan varsa anlatsın akpartinin ilk belediye başkanı Biz öğretmenler için yapılan toplantıda ne işi vardı siirt halen o dönemin susus yazını unutmadıki çıkıp çıkıp hatırlatmakla AKP oy kaybediyor demedi demeyin ona bu fırsatları verenler sanki akpartinin kaybetmesini istiyor gibi