Bu haber kez okundu.

Milletvekilimiz Osman Ören,AVRUPA MİNİKLER TAEKWONDO ŞAMPİYONASINA KATILACAK SPORCULARI ZİYARET ETTİ
banner229
Avrupa Minikler Taekwondo Şampiyonasına katılacak olan Sporcuları İl Gençlik Spor Müdürü Hüssam OLGAÇ Makamında kabul etti.
    7-8 Şubat 2015 tarihinde Antalya'da yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonasına ilimizi temsil edecek sporculara ve Antrenör Murat ÖZCAN'a başarılar diledi. Antrenör Murat ÖZCAN tarafından Taekwondocular şampiyonaya hazırlandı. Şampiyonaya Minikler dalında 4 sporcu katılacaktır.
Ayrıca Antalya'da 10-13 Şubat 2015 tarihinde Avrupa Takımlar Taekwondo şampiyonası Yapılacak olup ilimizi temsilen 3 sporcu katılacak.
Ayrıca Siirt Milletvekili Osman Ören 7-8 Şubat 2015 tarihleri Arasında Antalya'da yapılacak olan minikler Avrupa şampiyonası 4 sporcu ve gençler Avrupa Takım'lar şampiyonasına 3 sporcu toplam 7 sporcuyla katılacak takımı ziyaret ederek çalışmalarını izledi. Antalya'da yapılacak olan müsabakada sporcuların yanlarında olacaklarını belirterek başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.