Bu haber kez okundu.

Milletvekilimiz Osman Ören, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek ilimizle ilgili yatırımları istişare etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt’in sorunları Ankara da bakanlıklar ve genel müdürlükler nezdinde aktarmaya ve sorunlara çözüm bulmaya çalışıyor. Milletvekilimiz Osman Ören’in ısrarlı çabaları sonucu bu güne kadar birçok sorun çözüme kavuşturuldu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; İlimizde yürütülen Karayolları Genel Müdürlüğü yatırımları ile ilgili Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’ndan destek talebinde bulunduğunu ifade ederek, Karayolları tarafından il genelinde yapmış olduğu tüm projeleri takip ettiğini söyledi.

Osman Ören, görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, bir çok sorununun  çözümünün belirli bir takvime bağlandığı belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.