Bu haber kez okundu.

Milletvekilimiz Osman Ören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la Birleşik Arap Emirlikleri'nde 
banner229

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti kapsamında AK Parti Siirt Milletvekilimiz Osman Ören'de Abu Dabi'ye gitti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) gerçekleştirilen  resmi ziyaretler kapsamında  BAE grup Başkanı Siirt Milletvekilimiz  Osman Ören’de  yer aldı. 

 AK Parti Siirt Milletvekilimiz Osman Ören yaptığı yazılı açıklamada,Savunma sanayii, sağlık, iklim değişikliği, sanayi, teknoloji, kültür, tarım, ticaret, ekonomi, kara, deniz taşımacılığı, gençlik, afet yönetimi, meteoroloji, iletişim ve arşiv alanında 13 resmî protokolün imzalandığı bu Tarihi zirvenin ülkemize milletimize hayırlı olmasını temennilerinde bulundu.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ,Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ve Devlet Arşivleri Başkanı Uğur Ünal da eşlik etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.